Technisch advies & product advies

In onze winkel hanteren wij een uitgebalanceerde, mooie collectie verf, behang, gordijnen, raamdecoratie & vloeren. Gericht op duurzame kwaliteitsproducten met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij bieden u ondersteuning met deskundig advies en een goede service.

 

Bij het (ver)bouwen van een huis komen soms zaken naar voren waarvan u niet weet hoe u ze aan moet pakken. Niet alleen het (voor)behandelen van nieuw stucwerk, nieuwe of bestaande laklagen, maar denk ook aan lekkage of andere vochtproblemen, nicotineaanslag, schimmels of houtrot, loslatende of poederende lagen, scheuren en ander ongemak. Voor al dit advies kunt u bij ons terecht en komen wij desgewenst naar uw huis om te bekijken welk product u het beste kunt gebruiken en welke werkwijze nodig is. Indien u de producten bij ons aanschaft is het advies altijd gratis.

 

Interieuradvies

Bij het (her)inrichten van uw woning komt veel kijken. Wij denken graag met u mee! Weet u niet goed welke kleuren te kiezen? In een nieuwe woning kan dat een dilemma geven, maar ook uw huidige woning verfraaien is soms lastig. Uw mooie meubels beter tot hun recht laten komen of dat ene schilderij juist laten opvallen? Met de juiste kleuren legt u de basis voor de uitstraling van het interieur en/of exterieur van uw woning. De keuzes die u hier maakt bepalen welke dingen eruit gaan springen of juist weg gaan vallen. Wel zo belangrijk om hier bij stil te staan voor dat u gaat beginnen.

 

Om uw wensen in kaart te brengen en de mogelijkheden van uw huis te bekijken, nodigen wij u uit voor een gratis kleur- of interieuradvies in de winkel of bij u thuis. Met de mooiste merken behang, raamdecoratie, gordijnen, tapijt & vinyl en de beste verven weten we van uw kleine, maar ook grote klussen samen een succes te maken! Indien u de producten bij ons aanschaft is het advies altijd gratis.