Verf

Als Erkend Sikkens Specialist bieden wij u goede service en betrouwbare kwaliteit. U koopt bij ons Sikkens voor topkwaliteit. De product- en kleurkwaliteit zijn verzekerd door het gebruik van officiële Sikkens-grondstoffen zoals kleurenpasta’s en onze gecertificeerde mengmachine. Zo weet u zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaalt en de meer dan 50.000 beschikbare kleuren tot hun recht komen.

 

Bij het (ver)bouwen van een huis komen soms zaken naar voren waarvan u niet weet hoe u ze aan moet pakken. Niet alleen het (voor)behandelen van nieuw stucwerk, nieuwe of bestaande laklagen, maar denk ook aan lekkage of andere vochtproblemen, nicotineaanslag, schimmels of houtrot, loslatende of poederende lagen, scheuren en ander ongemak. Voor al dit advies kunt u bij ons terecht en komen wij desgewenst naar uw huis om te bekijken welk product u het beste kunt gebruiken en welke werkwijze nodig is. Indien u de producten bij ons aanschaft is ons advies altijd gratis.

 

Tevens hebben wij een Sterk Scandinavisch merk in huis, namelijk Jotun. De beitsen van Jotun zijn beroemd om hun kleurbehoud & levensduur op zachte houtsoorten buiten. Jotun staat voor een professioneel resultaat waar u jarenlang plezier van heeft!

 

We hebben verschillende kleurstalen en waaiers.

U mag altijd stalen mee naar huis nemen, zodat u het ook bij een bestaande inrichting kunt houden.

 

Onze merken: Sikkens, Avis, Ceta Bever, Flexa Strak in de Lak, Flexa Pure, Jotun, Owatrol, Sigma, Südwest

Non-paint: Anza, Alabastine, Staalmeester, Polyfilla,, Sikkens, 3M, Sia