Vloeren

Tapijt
Wie een ruimte binnengaat waar tapijt is toegepast, krijgt al gauw een behaaglijk en comfortabel gevoel. Dat komt omdat tapijt warmte en sfeer uitstraalt. Bechthum Verf & Wonen heeft  tapijt  in veel moderne en speelse kleuren, dessins en structuren. Zo kunnen we het goed combineren met de rest van uw interieur.

 

PVC

PVC vloeren zijn hip en trendy en winnen dan ook steeds meer terrein op de laminaat-, parket- en zelfs vinylvloeren. Een PVC vloer staat voor een ongekende duurzaamheid, een ruim aanbod aan kleuren en patronen en een hoge slijtageweerstand. U zult genieten van een stijlvol en aangename sfeer in een uitnodigend interieur.


Vinyl
Onze vinyl collectie is gebaseerd op het mixen van verschillende elementen. Hard met zacht, donker met licht, rustig met levendig. Als we dit toepassen op de meest belangrijke materialen van hout en steen dan ontstaat er een diversiteit van dessins en kleuren. In de collectie hebben we vooral de nieuwe warme “grijzen”. Ze zorgen voor een aangename en huiselijke sfeer. Deze basis biedt de mogelijkheid om eindeloos te combineren met de fris- en vrolijkheid van pittige en felle accentkleuren. 


We hebben verschillende stalen tapijt, pvc en vinyl. U mag altijd meerdere stalen mee naar huis nemen, zodat u het ook bij een bestaande inrichting kunt houden.

 

Onze merken: Interfloor tapijt & vinyl, Beautifloor PVC, Coral (deurmatten), Colors, Forbo Marmoleum, Smartstrand, Sfeervol Wonen.