Geschiedenis

Bechthum Verf & Wonen is in 1983 begonnen als schildersbedrijf van Piet en Jannie Bechthum. Service en kwaliteit stonden altijd garant en daarom werd het bedrijf in 1985 uitgebreid met een verf- en behangspeciaalzaak. Dit gebeurde in de helft van de garage, naast de woning. De winkel was dan ook niet groter dan 4 x 4,5 meter. Er werd Sikkens verf verkocht en natuurlijk ook behang en raamdecoratie van diverse leveranciers.

 

De winkel was erg succesvol en werd daardoor al snel te klein. Ondertussen werd het assortiment groter en om uit te kunnen breiden werd er een stuk aan het pand gebouwd en een verdieping op de garage gezet. De winkel werd in 1990 door dochter Antoinet geopend. De laatste uitbreiding van de winkel vond plaats in 2000 om weer met een nieuw interieur fris van start te gaan.


Na ruim 26 jaar vonden Piet en Jannie het in 2009 tijd worden om te stoppen en heerlijk van hun vrije tijd te gaan genieten.

In één opzicht is er niets veranderd, de service en kwaliteit waarvoor Piet en Jannie altijd garant stonden vindt u nog steeds bij Bechthum Verf & Wonen!!!